Hvad er PAVE-tjeklisten?
Hvad er PAVE-tjeklisten?

Video: Hvad er PAVE-tjeklisten?

Video: Hvad er PAVE-tjeklisten?
Video: Pave Frans, en Jesuitt. Del 1. Av Abel Struksnes 2024, Kan
Anonim

Piloter er bekendt med akronymer, og de PAVE tjekliste er et vigtigt personligt minimum tjekliste som piloter kan bruge under planlægningsfasen af en flyvning. Bogstaverne i PAVE akronym står for forskellige risici forbundet med flyvning: personligt, fly, miljø og ydre pres.

Tilsvarende, hvad er de fire elementer i PAVE-tjeklisten?

Ved at inkorporere PAVE-tjeklisten i preflight planlægning , opdeler piloten risiciene ved flyvning i fire kategorier: Pilot-in-command (PIC), Aircraft, EnVironment og External Pressure (PAVE), som indgår i en pilots beslutningstagning behandle.

hvad er Imsafe-tjeklisten? Det IMSAFE checkliste er en mnemonisk enhed skabt til at hjælpe piloter og co-piloter med at afgøre, om de er egnede til at flyve. Normalt undervist tidligt i flyvetræning, er det yderst vigtigt, at hver pilot foretager en personlig sundhedsvurdering før flyvningen, før de piloterer et fly.

hvad er Pave-modellen?

Vi elsker akronymer, og de PAVE akronym baner vejen for en personlig minimumscheckliste for piloter. Hvert bogstav i akronymet står for en anden risikofaktor forbundet med flyvning: personligt, fly, miljø og ydre pres.

Hvad er de 5 P'er i luftfarten?

En praktisk anvendelse kaldes " Fem Ps ( 5 Ps ).” [Figur 2-9] Den 5 Ps bestå af "Planen, Flyet, Piloten, Passagererne og Programmeringen." Hvert af disse områder består af et sæt udfordringer og muligheder, som hver pilot støder på.

Anbefalede: