Hvad bruges pæle til?
Hvad bruges pæle til?

Video: Hvad bruges pæle til?

Video: Hvad bruges pæle til?
Video: Boligtips: Sådan støber du stolper fast 2024, Kan
Anonim

Pæling er en form for dybt fundament, Brugt at overføre belastningen til et dybere niveau, end det er muligt med et traditionelt lavt fundament. Lodrette søjler af beton, stål eller træ, eller en kombination, er drevet dybt ned i jorden for at give ekstra støtte til bygningen, der sidder på toppen.

Folk spørger også, hvad er formålet med pæling?

Bunke Fundamenter bruges primært til at overføre belastninger fra overbygninger gennem svage, komprimerbare lag eller vand til stærkere, mere kompakte, mindre komprimerbare og stivere jord eller sten i dybden, hvilket øger den effektive størrelse af et fundament og modstår vandrette belastninger.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er formålet med pæle i byggeriet? Bunke , i bygningen konstruktion , et postlignende stiftelsesmedlem brugt fra forhistorisk tid. I moderne civilingeniør, bunker af tømmer, stål eller beton drives ned i jorden for at understøtte en struktur; bropiller kan understøttes på grupper med stor diameter bunker.

Desuden, hvordan fungerer pæle?

Pælearbejde ved at indsætte store mængder træ, stål eller beton i jordens jord. Du skal lave sikker på, at basen er sikker, og at pæling er udført korrekt, så bygningen bliver solid som en sten.

Hvor dybe skal pæle være?

Pæle blev installeret til en minimumsdybde på 300 mm eller til solidt leje, og var påkrævet at afslutte 150-350 mm over ryddet terræn.

Anbefalede: