Kan min udlejer smide mig ud, hvis jeg ikke har nogen kontrakt?
Kan min udlejer smide mig ud, hvis jeg ikke har nogen kontrakt?

Video: Kan min udlejer smide mig ud, hvis jeg ikke har nogen kontrakt?

Video: Kan min udlejer smide mig ud, hvis jeg ikke har nogen kontrakt?
Video: Gademode i London. Hvad har folk på i Storbritannien. Damer og herre. 2024, Kan
Anonim

Udsættelse : Hvis der er nej skrevet kontrakt , a udlejer kan ikke smide ud en lejer igennem det 'accelereret' ingen -fejl udsættelse proces, som er også kaldet en § 21-meddelelse. Udlejere også skal vedligeholdes det ejendom og fuldføre reparationer til tiden. Fremleje: Lejer må ikke fremleje en ejendom.

Bare så, hvad er mine rettigheder som lejer uden kontrakt?

EN lejer uden en skriftlig kontrakt har stadig ret til alt det lovpligtige rettigheder en almindelig lejer med en kontrakt er, herunder vand, varme, et sikkert miljø osv. På samme måde er det lejer er stadig forpligtet til at betale husleje til tiden og passe rimeligt på ejendommen.

Kan du også smide en lejer ud uden en lejekontrakt i Storbritannien? Du gør ikke skal i retten for at smide ud din lejere, hvis de har en udelukket lejemål eller licens, for eksempel hvis de leve med du . Du behøver kun at give dem 'rimelig varsel' for at holde op.

Også for at vide, kan jeg blive smidt ud, hvis jeg ikke har en lejekontrakt?

Også selvom hvis du ikke har en AST eller oral aftale på plads hos en udlejer, de vilje stadig være bundet af lovgivningen i den førnævnte 1985-lov og beskyttelsen fra Udsættelse Lov 1977. I henhold til 1977-loven, en udlejer kan kun smide ud -en lejer hvis de har fik først en besiddelsesordre.

Hvad sker der, hvis du ikke har en lejekontrakt i Storbritannien?

Ingen lejekontrakt . Det har du ikke en ret til en lejekontrakt . En udlejer skal kun give en skriftlig lejeaftale hvis det lejemål skal vare i mere end et år. Hvis du ikke har en lejekontrakt , du har grundlæggende rettigheder, der har er fastsat i loven.

Anbefalede: