Kan jeg bruge rid X, hvis jeg ikke har en septiktank?
Kan jeg bruge rid X, hvis jeg ikke har en septiktank?

Video: Kan jeg bruge rid X, hvis jeg ikke har en septiktank?

Video: Kan jeg bruge rid X, hvis jeg ikke har en septiktank?
Video: DIY - Rid-X not just for Septic Tanks 2024, April
Anonim

Ja jeg brug Roebic-mærket på mit hele tiden, det er bare et enzym, der æder crud ud af rørene og kloakledningen. Vil ikke være effektiv på toilettet. Det skader heller ikke toilettet. Rid X er lavet til septisk systemer, hvor bakterierne er indeholdt og gør det er arbejde.

På samme måde kan man spørge, kan du bruge rid X i byens VVS?

Mens Rid - x er designet til brug i badeværelses afløb og toiletter, det kan også bruges i andre typer VVS ifølge producenten. Det er sikkert at brug i renovationsanlæg, K-57, højanlæg og udhuse.

Ved også, hvad kan jeg bruge i stedet for RID X? varmt vand, 2 kopper pakket brun farin og 1 pakke aktiv tørgær. Bland opløsningen grundigt sammen, og skyl derefter ud i toilettet. Lav en løsning på brug med hvert toilet i dit hus.

Er du derfor nødt til at lægge X af på hvert toilet?

Svar: Rid - x ® Septic Treatment er formuleret til at hjælpe dit septiske system til at fungere korrekt. Det er videnskabeligt formuleret med specielle bakterier og enzymer til at fordøje husholdningsaffald. Ved at tilføje Rid - x ® til det septiske system hver måned sammen med lejlighedsvis pumpning, du kan hjælpe med at forlænge levetiden af dit septiksystem.

Er Ridex dårligt til septiktanke?

Ved brug af Septiktank Tilsætningsstoffer Myte: Jeg skyller bare lidt Rid-X eller gær ned i afløbet for at holde det sundt. Fakta: Den menneskelige krop bruger mange enzymer til at nedbryde vores mad til små partikler. De enzymer er der rigeligt af i vores spildevand og septisk systemer, så additiver er en unødvendig tilføjelse til a septiktank.

Anbefalede: