Hvor meget tjener snap on reps?
Hvor meget tjener snap on reps?

Video: Hvor meget tjener snap on reps?

Video: Hvor meget tjener snap on reps?
Video: КОТЫ СОБАКИ РЫБКИ и ПОПУГАЙ. РЫНОК не ПРИВОЗ. ОДЕССА 14 Февраля ТОП 5 собак. 2024, Kan
Anonim

Kundeservicemedarbejder

Mere Snap -om salgsløn Gennemsnitlig løn
Salgsmedarbejder 4 lønninger rapporteret $30.673 om året
Salgsspecialist 4 lønninger indberettet $45.699 om året
Rute Salgsrepræsentant 7 lønninger rapporteret $46.201 om året
Car Sales Executive 37 lønninger rapporteret $71.151 om året

Og hvor meget tjener snap on et år?

Det gennemsnitlig Snap -om løn varierer fra cirka $28.803 pr år for Assembler til $89,866 pr år for udvikler. Gennemsnitlig Snap -on timeløn varierer fra cirka 10,72 USD i timen for Assembler til 24,24 USD i timen for General Mechanic.

Derudover er snap på en god franchise? Snap -on har en store arbejdsmiljø. Det giver en fremragende mulighed for medarbejderne til at eje deres eget franchise . Snap -on giver bæredygtig indkomst til deres medarbejdere. Som selvstændig franchise ejer, dine muligheder er uendelige.

Tilsvarende, hvor meget er en snap på lastbil værd?

Franchisen forventer, at dens nye franchisetagere har et net værdi på mindst $50.000. Det minimum, du ville forvente at investere i en Snap-On værktøjer placeringen er $17.900. Det højeste beløb franchisegiveren kan bede dig om at investere er $278.500, hvis du ønsker at blive franchisetager. Nye franchisetagere betaler Snap-On værktøjer et franchisegebyr på $5.000.

Hvordan fungerer en snap på franchise?

Franchise Beskrivelse: Franchisegiveren, Snap -on Tools Company LLC, tilbyder en licens til at drive en franchise-mobilbutik, der sælger reparations- og diagnoseværktøjer og -udstyr af høj kvalitet. Snap -on fremstiller og/eller distribuerer disse værktøjer og udstyr til professionelle mekanikere og andre værktøjsbrugere i USA.

Anbefalede: