Hvordan kontakter jeg bjælkelaget?
Hvordan kontakter jeg bjælkelaget?

Video: Hvordan kontakter jeg bjælkelaget?

Video: Hvordan kontakter jeg bjælkelaget?
Video: Hvordan kontakter jeg kunderne? 2024, Kan
Anonim

Hvordan kontakter jeg Joist Support? Ved akutte problemer kan du nå vores supportteam via e-mail på [email protected] eller via live chat, som du finder i Hjælp-sektionen i Bjælke mobilapp, når du ser en hjælpeartikel, eller i nederste højre hjørne af skærmen, når du bruger Bjælke på en computer på my.joistapp.com.

Tilsvarende, hvem ejer joist app?

Evercommerce

På samme måde, hvad er Joistapp? Opret hurtige, professionelle estimater og fakturaer, accepter betalinger og administrer projekter hvor som helst! Bjælkebjælke er et GRATIS værktøj til entreprenører, der hjælper dig med at SPARE TID, VINDE FLERE JOB og BLIVE ORGANISERET. Abonnementsbetalinger vil blive debiteret din iTunes-konto ved købsbekræftelsen.

Hvor meget koster joist pro, hvis man holder dette i øjesyn?

Kun 2,9 % og 30 cents pr. kreditkorttransaktion. Der er absolut ingen andre gebyrer , og resten af Bjælke app er stadig GRATIS!

Er bjælkelaget sikkert at bruge?

Den gode nyhed er, hvis du er ved hjælp af Joist Betalinger, vi har beskyttelse på plads for at forsøge at hjælpe dig med at undgå situationer som disse. Men intet system til afsløring af svindel er perfekt, og den bedste måde at undgå at blive udsat for svindel er at fange det, før det overhovedet starter.

Anbefalede: