Ridser ståluld træ?
Ridser ståluld træ?

Video: Ridser ståluld træ?

Video: Ridser ståluld træ?
Video: Reparation af hakker og ridser i gulve og bordplader 2024, Kan
Anonim

Ved brug af stål træ at polere træ kan virke malplaceret og faktisk skadelig for overfladen af træ , men det er det ikke, hvis det gøres ordentligt. Det ståluld er meget fint og vilje skraber faktisk et meget fint lag af og efterlader en silkeblød finish, der ofte omtales som en håndgnidet finish.

Heraf, kan du bruge ståluld på træ?

Ståluldsdåse bruges i stedet for fint sandpapir til mange slibeopgaver. Der findes en række forskellige kvaliteter af ståluld , fra den groveste, nummer 5, til den fineste, 0000. De groveste karakterer kan bruges til at fjerne maling, lak eller finish fra træ at forberede artiklen til videre arbejde.

Og hvad skal man ikke bruge ståluld på? Gør ikke Brug ståluld eller Stål Børster Ståluld og stål børster efterlader små partikler på overfladen af rustfrit stål stål . Disse partikler ruster til sidst og kan plette overfladen af stål . Ståluld og børster er også slibende og kan ridse overfladen på dit rustfrit materiale stål.

På samme måde bliver det spurgt, om ståluld ridser metal?

Ståluld Efterladte partikler vil til sidst ruste, så vær forberedt på det. Det stål vilje kradse det rustfrie, hvilket efterlader en mat finish. Mikroridsmønsteret af ståluld er ikke særlig konsekvent, så du vil bemærke manglen på glans, som du gjorde.

Hvad gør ståluld ved bejdset træ?

Slibning med en stål - uld erstatte mellem lag af plet er nyttig af to grunde. For det første udjævner den finishen fra den forrige frakke. Derudover tilføjer det noget "tand" til overfladen, der hjælper det næste lag af plet klæber og absorberer bedre og mere ensartet.

Anbefalede: