Hvad er et pantsat aktivpant?
Hvad er et pantsat aktivpant?

Video: Hvad er et pantsat aktivpant?

Video: Hvad er et pantsat aktivpant?
Video: PANTSAT.DK - Hvad er et pantelån 2024, Kan
Anonim

Pantsat - Realkreditlån , også omtalt som Aktiv - Opbaket, eller Aktiv - Integreret Pantelån , er specielt designet til låntagere, der har tilstrækkelig indkomst til at foretage månedlige betalinger til et hjem, men som har alle deres parate kontanter bundet op i en form for investeringer. Her er hvordan en Pantsat - Asset Pant arbejder.

På denne måde, hvad er et pantsat aktiv?

Aktiv bruges som sikkerhed for et lån. EN pantsatte aktiv overføres til långiver fra låntager for at sikre gælden. Ejerskab af aktiv forbliver hos låntager i låneperioden. Når gælden er indfriet, vil den pantsatte aktiv overføres tilbage til låntager.

For det andet, hvad er forskellen mellem pant og pant? Det pant er simpelthen et juridisk dokument, der forpligter låntageren til at betale långiveren tilbage til huset. EN LØFTE er et andet juridisk dokument, der er i besiddelse af långiveren/banken af hensyn til pant (hus). Dette dokument forpligter låntageren over for långiveren/banken til at tilbagebetale lånet for det skyldige.

Tilsvarende spørges, hvad er et pantsat kontopant?

Pantsat Konto Pant (PAM) type gradueret betaling Pant hvor hovedstol og rentebetalinger suppleres med betalinger fra en særlig opsparing konto . Midlerne trækkes fra pantsat konto , der fungerer som yderligere sikkerhed i de første år af lånet.

Hvad er en pantsat bankkonto?

EN lovede aktiv er sikkerhed lovede af en låntager til en långiver (normalt mod et lån). I nogle tilfælde kan långiver kræve, at låntager placerer lovede aktiver såsom kontanter eller værdipapirer i en separat konto som långiver kontrollerer.

Anbefalede: