Hvor meget koster en sovesal på MTSU?
Hvor meget koster en sovesal på MTSU?

Video: Hvor meget koster en sovesal på MTSU?

Video: Hvor meget koster en sovesal på MTSU?
Video: MTSU Virtual Campus Tour 2024, Kan
Anonim

MTSU giver mange kollegiemuligheder for studerende. Omkostninger kan variere alt fra $2800 til $3200, afhængigt af indkvartering såsom private værelser eller lejlighedsstil sovesale . Den gennemsnitlige studerende bor imidlertid i et standard, delt værelse og betaler cirka $ 2800 hvert semester.

Simpelthen så, hvor meget koster værelse og kost på MTSU?

Undervisningsafgiften er $25.272 mens kost og logi er $8.698, bøger og forsyninger er $1.260 og andre gebyrer kommer på $1.826.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvor meget er i statsundervisning på MTSU? In-state 8, 858 USD, Out-of-state 27, 098 USD (2018-19)

Det er også nødvendigt at vide, om nybegyndere skal bo på campus på MTSU?

I øjeblikket, MTSU gør ikke kræve enhver elev til bor på campus . Men når den studerende har ansøgt om bolig, er de bundet af betingelserne i licensaftalen, herunder betaling for både efterår og forårssemester.

Har MTSU sovesale?

Boliger . På MTSU , bolig er tilgængelig for tilmeldte studerende løbende hele året, inklusive semesterpauser og ferieperioder, selvom gebyrer kan forekomme. Du søger ind på campus bolig på: mtsu .edu/living-on-campus/how-to-apply.php, vær opmærksom der er et ansøgningsgebyr på 18 USD fra tredjepart.

Anbefalede: