Hvad er et bruttokrav?
Hvad er et bruttokrav?

Video: Hvad er et bruttokrav?

Video: Hvad er et bruttokrav?
Video: Hvad er obligationer? 2024, Kan
Anonim

Bruttokrav er summen af uafhængig og afhængig efterspørgsel efter en komponent før netting af lagerbeholdning og planlagte indtægter. Det samlede beløb krav for råmaterialer betegnes andre komponenter og underenheder, der kræves for at producere en bestemt vare bruttokrav.

Desuden, hvordan finder du bruttobehovet?

Beregning af bruttobehov . Dette er en beregning som først udføres i MRP's planlægningsfunktioner. Heri beregning , bruttokrav opnås ved hjælp af MRP-listen ved at forstå efterspørgselsmængden for varen (hvis logistik er ved at blive planlagt) efter periode og derefter samle dem.

hvad er en planlagt kvittering? Planlagte kvitteringer er en information inkluderet i MRP-registreringer. Planlagte kvitteringer angive, hvornår en eksisterende genopfyldningsordre (eller åbne ordrer) for en vare forfalder. I en MRP-post viser rækken Åben ordre, hvornår man kan forvente, at disse ordrer er gennemført, og hvor meget der er bestilt.

Hvad er nettokrav i denne forbindelse?

Nettokrav er krav for en vare baseret på dens brutto krav (fra prognoser, kundeordrer eller efterspørgsel på øverste niveau), minus allerede på lager og planlagte kvitteringer. Hvis totalen er under det angivne sikkerhedslager, genereres en planlagt ordre baseret på partistørrelsen.

Hvordan behandles brutto til nettoberegninger for MRP?

MRP behandling først bestemmer brutto materialekrav, trækker derefter lagerbeholdningen fra og tilføjer tilbage til sikkerhedsbeholdningen for at beregne net krav. De vigtigste udgange fra MRP omfatte tre primære rapporter og tre sekundære rapporter.

Anbefalede: