Hvad er en 25u i hæren?
Hvad er en 25u i hæren?

Video: Hvad er en 25u i hæren?

Video: Hvad er en 25u i hæren?
Video: Værnepligtig ved Trænregimentet 2024, Kan
Anonim

25U - Specialist i signalstøttesystemer er en militær erhvervsspeciale (MOS) i USA hær Signalkorps. Udfører enhedsvedligeholdelse på feltniveau på autoriserede kommunikationssystemer og COMSEC-enheder og forbereder vedligeholdelses- og leveringsanmodninger til signalunderstøttelse på feltniveau.

Også spurgt, hvad gør en signalsupportspecialist?

Jobbet går ud på at præstere signalstøtte funktioner og teknisk assistance til computersystemer, teknisk assistance til lokale netværk og vedligeholdelse af udstyr, terminalenheder, strømgeneratorer og køretøjer.

Efterfølgende er spørgsmålet, er 25u en combat MOS? Hærens signalstøttesystemspecialister ( MOS 25U ) er delegeret til at arbejde med slagmarkens signalstøttesystemer og terminalenheder. Signalstøttesystemer og terminalenheder er nødvendige for at fungere i fuld orden under bekæmpe.

Derudover, hvor meget tjener en 25u?

Hvor meget gør en specialist i signalstøttesystemer lave hos U. S. Army i USA? Gennemsnit U. S. Army Signal Support Systems Specialists årlige løn i USA er ca. $42.596, hvilket er 9 % under den nationale gennemsnit.

Bliver 25u implementeret?

25U-implementeringer . Enhver MOS, i enhver gren kan være indsat hvor som helst, når som helst.

Anbefalede: