Hvad er en ssd1?
Hvad er en ssd1?

Video: Hvad er en ssd1?

Video: Hvad er en ssd1?
Video: VP i Royal Reapers | !commands !vp !donate !meta !discord !danishrp !stream !DRP 2024, Kan
Anonim

SSD-1 kræves for forfremmelse til sergent fra 1. januar 2014, U. S. Army Active Component og U. S. Army Reserve Soldiers skal fuldføre Structured Self Development niveau et, almindeligvis omtalt med akronymet ' SSD-1 , ' for at være berettiget til indstilling til rang af sergent.

På samme måde kan man spørge, hvad er SSD i militæret?

Struktureret selvudvikling ( SSD ) er obligatorisk webbaseret træning, der fortsætter gennem hele en soldats karriere og bygger på indhold i underofficersuddannelseskurser (NCO). Soldater bliver nødt til at fuldføre efterfølgende niveauer af SSD svarende til deres rang.

hvor mange kursustimer er ssd1? Hvert af SSD-kurserne indeholder op til 80 timer af studiet og Soldater har tre år til at gennemføre hvert af de fire kurser.

Ligeledes kan du stadig gøre ssd1?

DLC erstatter Structured Self-Development som online supplement til hærens interne underofficerprofessionelle militæruddannelse, med seks niveauer svarende til hver af NCO-rækkerne. Det vil udrulles i etaper frem til 2020.

Hvad hedder den nye ssd1?

Det er hedder Distributed Leaders Course (DLC). Hvis SSD Jeg er blevet afsluttet, vil soldater ikke være forpligtet til at tage DLC I, men opfordres til at tage det, fordi DLC er en del af læringskontinuummet, som er progressivt til Næste niveau for hjemmehørende PME.

Anbefalede: