Hvor meget tjener Forsvarsministeriet?
Hvor meget tjener Forsvarsministeriet?

Video: Hvor meget tjener Forsvarsministeriet?

Video: Hvor meget tjener Forsvarsministeriet?
Video: HVOR MEGET TJENER EN SYGEPLEJERSKE? | Saira Butt 2024, Kan
Anonim

OS. Forsvarsministeriet betaler sine ansatte en gennemsnit på $79.240 om året. Lønninger hos U. S. Forsvarsministeriet spænder fra en gennemsnit af $46.759 til $133.615 om året.

Simpelthen så, hvor meget tjener militærentreprenører?

Ifølge CNN varierer private militærentreprenørers lønninger fra $500 om dagen og 720 USD om dagen. For den amerikanske hær afhænger lønnen af rang og erfaring. Jo højere rang, jo flere ansvar har du og den tilsvarende løn. En privat, der laver avanceret træning, giver 1.468 USD om måneden.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad gør en forsvarsingeniør? Forsvarsteknik fokuserer på udvikling og produktion af teknologi, der bruges til at sikre national sikkerhed og opretholde stabiliteten i regeringer og nationer i hele verden.

Så hvad er DoD-fordele?

Department of Defense (DoD) er stolte af at give hver af sine medarbejdere en konkurrencedygtig fordelspakke, rekruttering og arbejde/liv Balance Incitamenter som omfatter følgende: Fleksible tidsplaner og eventuelt fjernarbejde. Familie- og sygeorlov. Familievenlig arbejdsplads, herunder børnepasningscentre nogle steder.

Betaler militærentreprenører skat?

Som nævnt ovenfor, militær personale adskiller sig fra militære entreprenører . Som sådan, militære entreprenører er ikke berettiget til at udelukke indkomst optjent i en kampzone fra deres amerikanske udstationerede skatter.

Anbefalede: