Hvordan bruger du euro-symbolet på 5-tasten?
Hvordan bruger du euro-symbolet på 5-tasten?

Video: Hvordan bruger du euro-symbolet på 5-tasten?

Video: Hvordan bruger du euro-symbolet på 5-tasten?
Video: Топливная система Scania PDE устройство и работа. 2024, Kan
Anonim

USA: Alt Gr nøgle er bare et Alt nøgle , så nej Euro symbol hvis du skriver Alt Gr + 5 (selvom der er trykt € ved siden af 5 på det fysiske tastatur). US International: Alt Gr nøgle virker og Euro symbol virker på Alt Gr + 5 men så bliver vi også "døde nøgler ", der giver os mulighed for at skrive internationale tegn.

Desuden, hvordan får jeg euro-symbolet på mit tastatur?

For eksempel til type € ( euro symbol ), tryk på Alt + E; til type £ (pund symbol ), tryk på Alt + L. Stop musen over hver knap for at lære dens tastatur genvej. Alt + klik på en knap for at kopiere et enkelt tegn til udklipsholderen. Du kan vælge tekst og trykke på Ctrl + C for at kopiere den til dit dokument.

Desuden, hvordan får jeg euro-symbolet på mit Mac-tastatur? € Euro symbol – Option+Shift+2 Bemærk, at "Option" nogle gange er mærket som "ALT"-tasten på Mac-tastaturer så godt, eller som "alt / option", afhænger det af Apple tastatur , men tastetrykket er det samme (Option og ALT er altid de samme taster på Mac ).

På samme måde, hvordan får du et euro-tegn på et britisk tastatur?

Sådan skriver du Euro symbol på en UK tastatur . Tastkombinationen, du leder efter på en Windows-computer, er Ctrl + Alt + 4. Slå de tre taster sammen og en Euro symbol (€) skal vises på skærmen. Hvis du skriver i Microsoft Word, leverer Ctrl + Alt + E også Euro tegn.

Hvor er eurosymbolet på et qwerty-tastatur?

Du kan skrive Euro underskrive ved at holde Alt nede og skrive 0128 i de numeriske tastaturer på højre side af din tastatur.

Anbefalede: