Hvem opfandt pytteovnen?
Hvem opfandt pytteovnen?

Video: Hvem opfandt pytteovnen?

Video: Hvem opfandt pytteovnen?
Video: САМОЕ НЕУДАЧНОЕ АСМР 😅 MOST UNSUCCESSFUL ASMR 2024, Kan
Anonim

Joseph Hall

I betragtning af dette, hvornår blev pytteovnen opfundet?

Opfundet af Henry Cort i 1784 (som afløste finery-processen), var det den første metode, der gjorde det muligt at fremstille smedejern i stor skala.

For det andet, hvordan fungerer en pytteovn? Det pudling ovn er en metalfremstillingsteknologi, der bruges til at skabe smedejern eller stål ud fra råjernet, der produceres i en sprængning ovn Det ovn er konstrueret til at trække den varme luft over strygejernet uden at brændstoffet kommer i direkte kontakt med strygejernet, et system generelt kendt som et efterklang ovn eller åben ildsted

Tilsvarende bruges pudling-processen stadig i dag?

Henry Cort The Bessemer behandle er stadig bruges i dag . Stålindustrien har netop lavet opdateringer til konverterens udseende. Eiffeltårnet, broer og den oprindelige ramme for Frihedsgudinden blev bygget med pudlede jern.

Hvordan påvirkede pudling-processen samfundet?

Samfundet har ændret sig indirekte igennem pudling . Maskiner lavet igennem pudlede jern var højere kvalitet og revolutionerede industrier. Bygninger og monumenter kunne bygges højere end nogensinde før på grund af pudlede stålforstærkninger. Eiffeltårnet er en sådan bygning.

Anbefalede: