Hvilken plast kan opløsningsmiddelsvejses?
Hvilken plast kan opløsningsmiddelsvejses?

Video: Hvilken plast kan opløsningsmiddelsvejses?

Video: Hvilken plast kan opløsningsmiddelsvejses?
Video: Пластик Akfa Plast город Куляб. Тел: +992889760600. +992909490906. +992988964646 2024, Kan
Anonim

Hvilke plasttyper bliver ofte opløsningsmiddelsvejset? Typisk, polycarbonat , polystyren , PVC, ABS , akryl, Perspex® er de sædvanlige ofre for opløsningsmiddelsvejsning.

Heri, kan du opløsningsmiddelsvejse uPVC?

Ja. Det virker ikke. Det opløsningsmiddel i klæberen opløser plasten, og de går over i en stykke. Det opløsningsmiddel bruges til ABS er anderledes end det der bruges til uPVC og n'ere skal de to mødes.

Derudover, hvad er opløsningsmiddelsvejsning? Opløsningsmiddel svejsning , også kendt som opløsningsmiddel cementering el opløsningsmiddel limning, er processen med at forbinde artikler fremstillet af termoplastiske harpikser ved at anvende en opløsningsmiddel i stand til at blødgøre de overflader, der skal sammenføjes, og presse de blødgjorte overflader sammen. Rør og fittings bindes sammen ved hjælp af kemisk fusion.

Hvis du tager dette i betragtning, hvilket plastik kan svejses?

Det plast køler derefter og størkner igen. Termoplast kan svejses med nitrogensvejseren. Almindelige typer er polyethylen, ABS, nylon og polycarbonat. Polyethylen bruges ofte på overløbs- og opvaskeflasker.

Hvilket opløsningsmiddel kan opløse polycarbonat?

Polycarbonat er resistent over for acetone, methanol eller enhver anden almindelig opløsningsmidler.

Anbefalede: