Hvad er Rosencrantz og Guildensterns rapport om Hamlets opførsel?
Hvad er Rosencrantz og Guildensterns rapport om Hamlets opførsel?

Video: Hvad er Rosencrantz og Guildensterns rapport om Hamlets opførsel?

Video: Hvad er Rosencrantz og Guildensterns rapport om Hamlets opførsel?
Video: Hamlet Philosophy: what does 'Rosencrantz and Guildenstern are Dead' say about Free Will? 2024, April
Anonim

Hvad er Rosencrantz og Guildensterns rapport om Hamlets opførsel ? De siger, at han virker okay, men hans handlinger virker tvungne. De siger, at han vil have, at kongen og dronningen kommer til stykket.

Ligeledes, hvad er Rosencrantz og Guildensterns forklaring på Hamlets vanvid?

Claudius spørgsmål Rosencrantz og Guildenstern om Hamlet 's galskab , spørger, om de har fundet en grund til Hamlets opførsel. Rosencrantz svarer, at Prinsen har indrømmet at være distraheret, men vil ikke sige fra hvad. Guildenstern siger det Hamlet har været snedig med at skjule sine motiver.

Derudover, hvad lærer Rosencrantz og Guildenstern af Hamlet? en. Rosencrantz og Guildenstern lærer af Hamlet at han ser dem som svampe. De også lære at Hamlet at han ikke ser kongen som en konge men mere som en "ting". Hvornår Hamlet siger, at "Kongen af ingenting" kunne være et forvarsel om hans planer om at hævne sig på kongen.

Desuden, hvorfor kalder Hamlet Rosencrantz og Guildenstern for svampe?

Hamlet fortsætter med at påpege det Rosencrantz er en svamp i metaforisk forstand, fordi han opsuger Claudius' gunst. Mens Rosencrantz og Guildenstern er (eller var) venner med Hamlet , deres behandling af ham i Helsingør er at udnytte det venskab for at opnå gunst hos Claudius.

Hvordan dør Rosencrantz og Guildenstern?

Da deres skib bliver angrebet af pirater, vender Hamlet tilbage til Danmark og tager af sted Rosencrantz og Guildenstern til dø ; han kommenterer i Akt V, Scene 2, at "De er ikke i nærheden af min samvittighed; deres nederlag / vokser ved deres egen insinuation." Ambassadører, der senere vender tilbage rapporterer, at " Rosencrantz og Guildenstern er døde."

Anbefalede: