Hvorfor betragtes alger ikke som parasitære?
Hvorfor betragtes alger ikke som parasitære?

Video: Hvorfor betragtes alger ikke som parasitære?

Video: Hvorfor betragtes alger ikke som parasitære?
Video: Sådan fjerner du alger fra terrassen 2024, Kan
Anonim

Hvorfor betragtes alger ikke som parasitære ? Alger er de autotrofer, der findes i undergrupperne Chromalveolata og Archaeplastida. Svampes cellevægge indeholder kitin, alger gør ikke indeholder kitin i deres cellevæg.

Heraf, er alger en parasit?

Parasitiske alger . Parasitiske alger er en bladsygdom, der oftest ses i varmt fugtigt klima eller i drivhuse. Den kausale organisme er Cephaleuros virescens, en grøn parasitisk alge hvis sædvanlige værter er planter med læderagtige blade som litchi, magnolia, kristtorn, rhododendron og viburnum.

Man kan også spørge, har alger organer? Alger er en stor og mangfoldig gruppe af simple, typisk autotrofe organismer. Nogle har en celle og andre har mange celler. Det gør alger ikke har de samme strukturer, som landplanter gør , såsom blade, rødder og andet organer.

Efterfølgende kan man også spørge, hvorfor betragtes alger ikke som planter?

Hovedårsagen er, at de indeholder kloroplaster og producerer mad gennem fotosyntese. Men de mangler mange andre sande strukturer planter . For eksempel, alger gør ikke har rødder, stængler eller blade.

Indeholder alger cellulose?

Grøn alger har kloroplaster det indeholde klorofyl a og b, hvilket giver dem en lys grøn farve, samt tilbehørspigmenterne betacaroten (rød-orange) og xanthophyller (gul) i stablede thylakoider. Cellevæggene af grønt alger som regel indeholder cellulose , og de lagrer kulhydrat i form af stivelse.

Anbefalede: