Hvad er forskellen mellem softstarter og VSD?
Hvad er forskellen mellem softstarter og VSD?

Video: Hvad er forskellen mellem softstarter og VSD?

Video: Hvad er forskellen mellem softstarter og VSD?
Video: What is the Difference between VFD and Soft Starter? 2024, Kan
Anonim

Det forskel er den hastighed, som motor kan køre ved fuld fart. Så hvis du ikke behøver at variere hastigheden på motor , en gang motor er oppe at køre, så er den rigtige løsning en blød start starter for det motor . Hvis processen kræver motor hastigheden kan variere til enhver tid, den korrekte løsning er en VSD /VFD.

Derfor, hvad er en blød starter, og hvordan fungerer den?

Bløde startere EN blød starter er en solid state-enhed, der beskytter AC-elektriske motorer mod skader forårsaget af pludselige strømtilførsler ved at begrænse den store indledende strømtilførsel forbundet med motor start op. De give en blid rampe op til fuld hastighed og er bruges kun ved opstart (og stop, hvis udstyret).

På samme måde, hvorfor bruger vi blød starter? EN softstarter bruges for at reducere indløbsstrømmene og begrænse drejningsmomentet, nyttigt hvis du ønsker at beskytte dit udstyr, forlænge levetiden på dit motor og reducere motor opvarmning med hyppige start og stop. Altså, a softstarter giver en blid acceleration op til fuld hastighed og de er brugt kun ved opstart.

Ved også, hvad der menes med blød starter?

EN motor softstarter er en enhed, der bruges sammen med AC-elektriske motorer til midlertidigt at reducere belastningen og drejningsmomentet i drivlinjen og den elektriske strømstød på motor i løbet af Start -op.

Hvordan fungerer en blød starter?

I tekniske termer, a blød starter er enhver enhed, der reducerer det drejningsmoment, der påføres det elektriske motor . Det starter virker på det faktum, at drejningsmomentet er proportionalt med kvadratet af startstrømmen, som igen er proportional med den påførte spænding.

Anbefalede: