Indholdsfortegnelse:

Hvad er trægulvspær?
Hvad er trægulvspær?

Video: Hvad er trægulvspær?

Video: Hvad er trægulvspær?
Video: HVAD ER KRYPTOVALUTA? Viktor forklarer teknologien bag bl.a. bitcoin, og hvad de kan bruges til 2024, Kan
Anonim

A fremstillet truss er en konstrueret strukturel komponent samlet af træ elementer, metalforbindelsesplader og andre mekaniske fastgørelseselementer. Fordelene ved fremstillet træ spærgulv systemer er mange.

Simpelthen, hvad er et gulvspær?

Gulvspær er bygget med 2x4 eller 2x3 med en bred, stabil lejeflade, der er nemmere at arbejde på og omkring. Afstanden mellem gulvspær muliggør maksimal strukturel effektivitet og installationshastighed. Stivhed og styrke kan designes ind i gulvspærre , hvilket skaber en mere solid etage.

Ligeledes, hvad er forskellen mellem en gulvbjælke og en gulvspær? Bjælker er brugt i gulve og som søjlestøtte. Det bjælke (også kaldet Bandsill) understøtter den belastning, som etage er bygget til at bære. Det er ligesom skelettet en bygning. Spær er af mange typer; den enkleste er en plan truss som bruges som tagstøttesystem.

Desuden, hvordan bygger man trægulvspær?

Sådan bygger du et trægulvspær

  1. Læg de to stykker 2-by-4-by-144-inch tømmer på et bord.
  2. Placer indramningsfeltet på mærkerne på hver side af de 16 tommer mærker og tegne streger på tværs af tømmeret.
  3. Indstil en af de 2-til-4-by-6 1/4-tommer stykker mellem de 144-tommer stykker i hver ende.

Hvor meget koster et gulvspærre?

Gulvstænger kommer til at løbe rundt $4.40 lineær fod, fordelt 2' i midten, gør dette prisen pr. kvadratfod for strøerne til $2,20. For et gulvspænd på over 24' er spær helt sikkert vejen at gå.

Anbefalede: