Hvad er BG i bankmæssige termer?
Hvad er BG i bankmæssige termer?

Video: Hvad er BG i bankmæssige termer?

Video: Hvad er BG i bankmæssige termer?
Video: Bank Guarantee (BG) vs Letter of Credit (LC) - Hindi 2024, Kan
Anonim

EN Bank garanti er et løfte fra en bank eller et andet låneinstitut, at hvis en bestemt låntager misligholder et lån bank vil dække tabet. Bemærk at a Bank garanti er ikke det samme som et remburs.

Desuden, hvad betyder BG i bankvirksomhed?

Bank garanti

For det andet, hvad er processen med bankgaranti? EN Bank garanti fungerer som et løfte fra en kommerciel bank at den vil påtage sig ansvar for særskilt debitor, hvis dens kontraktlige forpligtelser ikke overholdes. Med andre ord bank tilbyder at stå som garant på vegne af en erhvervskunde i en transaktion.

Også at vide, hvad er en bankgaranti, og hvordan fungerer det?

EN Bank garanti er et låneinstituts løfte om at dække et tab, hvis en låntager (deres kunde) misligholder en gæld til en tredjepart. Det garanti lader en virksomhed købe hvad det ellers kunne ikke, at hjælpe virksomhedernes vækst og fremme iværksætteraktivitet.

Hvad er BG og LC?

Et kreditbrev er et skriftligt tilsagnsdokument udstedt af en bank eller andre finansielle institutioner for at sikre betaling til sælger på grundlag af dokumentbeviser for opfyldelse af sælgeres præstation i henhold til vilkår og betingelser nævnt i LC.

Anbefalede: