Hvor meget er højtider værd?
Hvor meget er højtider værd?

Video: Hvor meget er højtider værd?

Video: Hvor meget er højtider værd?
Video: Stop med at købe! Gør det selv! 3 ingredienser + 10 minutter! Ost derhjemme 2024, Kan
Anonim

I henhold til vilkårene i Origo-fusionsaftalen, Høje Tider Gruppen vurderes til et minimum på $250.000.000, med forbehold for værdistigning for hver dollar af nettoprovenuet på over $5.000.000, som vi henter fra abonnenter i dette Reg A+-tilbud.

Heraf, hvor mange aktier er høje gange solgt?

Levin rapporterede, at mere end 20.000 investorer har investeret i alt omkring 15 millioner dollars til dato. High Times håber at rejse 50 millioner dollars med et tilbud på lidt over 4,5 millioner aktier.

På samme måde, hvem er CEO for High Times? Som New York Posts Keith J. Kelly rapporterede i denne uge, Høje Tider ' moderselskab sagde i en SEC-indgivelse mandag, at Stormy Simon, tidligere præsident for online-forhandleren Overstock, vil erstatte Kraig Fox som direktør , efter den tidligere tv-chef og kortsigtet Høje Tider chefs afsked juleaftensdag.

Efterfølgende kan man også spørge, om High Times bliver børsnoteret?

De sidste børsnoteringsdata frigivet 31. maj sagde Høje Tider havde rejst $15,2 millioner - langt under de maksimalt tilladte $50 millioner og ikke nok likviditet til at tillade dets crowdsourcede aktieudbud kendt som en Reg A+ at handle på offentlig markeder. Den seneste forlængelse skubber børsnoteringen to måneder tilbage til 31. december.

Hvad skete der med High Times IPO?

Virksomheden er Høje Tider Holding, og dets vigtigste aktiv er det eponyme stoner-magasin. Efter sammenbruddet af en plan annonceret i 2017 om at fusionere med en eksisterende offentligt børsnoteret enhed, Origo, Høje Tider Holding håber at blive børsnoteret i en lille skala IPO som ville se det i sidste ende liste på Nasdaq.

Anbefalede: