Hvad er en niveau 3 sikkerhedsofficer?
Hvad er en niveau 3 sikkerhedsofficer?

Video: Hvad er en niveau 3 sikkerhedsofficer?

Video: Hvad er en niveau 3 sikkerhedsofficer?
Video: Самый простой способ выровнять пол! Быстро, Дешево, Надежно. ENG SUB 2024, Kan
Anonim

Det Niveau III ( Niveau 3 ), 45 timer sikkerhed vagttræningsklasse er, hvad du tager, hvis du ønsker at bære et skydevåben som bevæbnet Sikkerhed Vagt i Texas. Det her sikkerhed kursus, som krævet af staten Texas Private Sikkerhed Bureau, vil omfatte en klassesession og en skydevåbenkvalifikation.

På denne måde, hvad er en niveau 3 sikkerhedsvagt?

NIVEAU 3 VAGTER Svarende til Niveau 1 og 2 sikkerhedsvagter , Niveau 3 sikkerhedsvagter er licenseret, bundet og trænet i Arrow Sikkerhed partnerskabsfilosofi. Niveau 3 vagter har handlet i omfattende, missionskritiske og/eller kamplignende situationer og besidder en omfattende niveau af sikkerhed uddannelse.

For det andet, hvad er Level 3 Commission-licens? Niveau 3 : Dette er det påkrævede Niveau at være i stand til at bære en pistol. Dette er en 45 timers klasse, hvor du skal bestå en skriftlig prøve for at blive certificeret til at bære en pistol. Klassen kombinerer tid i klasseværelset, fysisk instruktion om håndjern, fastholdelse og fastholdelse af våben.

Efterfølgende kan man også spørge, hvor meget koster en niveau 3 sikkerhedslicens?

Det Niveau III Bestilles Sikkerhed Officersuddannelsesklasse ( Niveau III ) er en 45 timers klasse i 6 dage og omkostninger 200,00 USD. Prisen inkluderer: Klasseværelse Betaling . Rækkevidde Betaling.

Hvad er en niveau 2 sikkerhedsvagt?

Niveau II ( Niveau 2 ) Ikke bestilt Sikkerhed eller ubevæbnet Sikkerhed , er den indledende 6-timers klasse, der dækker det grundlæggende i at blive en ikke-kommissioneret eller ubevæbnet Sikkerhedsvagt i Texas. Det her sikkerhed uddannelseskursus giver Niveau 2 uddannelse som krævet af staten Texas.

Anbefalede: