Hvad er en sikkerhedsofficer i Texas?
Hvad er en sikkerhedsofficer i Texas?

Video: Hvad er en sikkerhedsofficer i Texas?

Video: Hvad er en sikkerhedsofficer i Texas?
Video: Ron Paul on Understanding Power: the Federal Reserve, Finance, Money, and the Economy 2024, Kan
Anonim

Det Texas Institut for Offentlig Sikkerhed regulerer begge dele bestilt og ikke-kommissioneret sikkerhed vagter. Opdraget sikkerhed vagter er dem, der har tilladelse til at bære skydevåben; de skal opfylde strengere uddannelses- og berettigelseskrav end ikke-kommissionerede vagter.

Folk spørger også, hvordan bliver du en sikkerhedsofficer i Texas?

Til blive en licenseret sikkerhedsvagt i staten Texas , skal du først gennemføre niveau II -kursus og test. Alle bestilt og ikke- bestilt (bevæbnet og ubevæbnet) sikkerhedsofficerer skal igennem denne uddannelse. Uddannelsen skal tages på en autoriseret skole og undervises af en autoriseret instruktør.

Desuden, hvor meget tjener en sikkerhedsofficer? Betal efter erfaringsniveau for Sikkerhedsofficer En erfaren Sikkerhedsofficer med 10-19 års erfaring tjener en gennemsnit samlet kompensation på $ 13,24 baseret på 1, 863 lønninger. I deres sene karriere (20 år og derover), ansatte tjene en gennemsnit samlet kompensation på $ 14.

I betragtning af dette, hvad er en ikke-kommissioneret sikkerhedsofficer?

Ikke - bestilt er ubevæbnede betjente , opgaver er begrænset til observations- og rapporteringsfunktionerne. Ikke - bestilt sikkerhed vagter er et populært valg, når trusselsniveauet er lavt og/eller brugen af en bevæbnet officer kan forårsage fortrydelsesbekymring.

Hvad er en sikkerhedsofficer på niveau 2?

Niveau II ( Niveau 2 ) Ikke -bestilt sikkerhed eller ubevæbnet Sikkerhed , er den indledende 6-timers klasse, der dækker det grundlæggende i at blive en Ikke bestilt eller ubevæbnet Sikkerhedsvagt i Texas. Det her sikkerhed uddannelseskursus giver Niveau 2 uddannelse som krævet af staten Texas.

Anbefalede: