Hvad er citronsyre også kendt som?
Hvad er citronsyre også kendt som?

Video: Hvad er citronsyre også kendt som?

Video: Hvad er citronsyre også kendt som?
Video: Citronsyre 2024, Kan
Anonim

Tilføj til favoritter. Citronsyre findes naturligt i flere frugter og bær, og er almindeligt tilsat til mange fødevarer og drikkevarer som konserveringsmiddel eller for smag. Den har en tarttasmag, og er også kendt som citronsalt eller sursalt.

Med hensyn til dette, hvad er det andet navn på citronsyre?

Citronsyre

Navne
InChI[show]
SMIL[vis]
Ejendomme
Kemisk formel C6H8O7

Udover ovenstående, hvad er citronsyre godt for? For det første godt nyheder: Der er fordele til at indtage fødevarer, der indeholder naturligt forekommende Citronsyre (fra f.eks. citron- eller limejuice), fordi den virker som en antioxidant, hvilket betyder, at den beskytter kroppen mod skadelige frie radikaler. At spise rigeligt med antioxidanter hjælper med alt fra hjertesundhed til kræftforebyggelse.

I betragtning af dette, hvad er citronsyre?

Citronsyre . Citronsyre er en svag organisk syre findes i citrusfrugter. Det er et naturligt konserveringsmiddel og bruges også til at tilføje en sur (sur) smag til fødevarer og læskedrikke.

Er citrat det samme som citronsyre?

Citronsyre er en økologisk syre og en naturlig komponent i mange frugter og frugtjuice. Citrat , brugt i calcium citrat kosttilskud og i nogle medikamenter (såsom kalium citrat ), er nært beslægtet med Citronsyre og har også stenforebyggende fordele.

Anbefalede: