Hvilke rettigheder og forpligtelser har en pantsætter og en panthaver?
Hvilke rettigheder og forpligtelser har en pantsætter og en panthaver?

Video: Hvilke rettigheder og forpligtelser har en pantsætter og en panthaver?

Video: Hvilke rettigheder og forpligtelser har en pantsætter og en panthaver?
Video: Сильвернейм рольнул абилку Личихи на Финли|Рейджит из-за подбора противника|Стул беги | SilverName 2024, Kan
Anonim

Rettigheder af Mortgagor . Hver pant -gerning efterlader en ret til pantsætter og en tilsvarende ansvar til panthaver og omvendt. Følgende er rettigheder givet til en pantsætter givet ved ejendomsoverdragelsesloven, 1882: Ret at overføre belånt ejendom til tredjemand i stedet for at overføre.

Hvad er rettighederne for en pantsætter i forhold til dette?

Det pantsætter kan undgå konsolidering af panthaver i de belånte ejendomme. ? Det pantsætter har ret til at deponere pantepengene i retten, hvis der er sagsanlæg vedrørende ejendommen. ?Det pantsætter skal kompensere for panthaver til betaling af alle skatter og offentlige afgifter.

Man kan også spørge, hvem er pantsætter? En panthaver er en enhed, der låner penge til en låntager med det formål at købe fast ejendom. I en aftale om realkreditlån fungerer långiveren som panthaver, og låntageren er kendt som pantsætter.

Hvem kan så indløse et realkreditlån Udover pantsætteren?

§ 91 fastlægger de forskellige personklasser, udover pantsætteren , som kan være berettiget til Indløs det belånt ejendom: Klausul (a), enhver person ( andet end panthaveren af den interesse, der søges indløst ) have nogen interesse i eller gebyr på ejendommen; Klausul (b), enhver person, der har nogen interesse i, eller

Hvad er clog on redemption?

Alt, hvad der hindrer pantsætters ret til Indløs hans ejendom er ugyldig, og sådan hindring udgør en tilstoppe til højre til frelse . Dette er også kendt som doktrinen om en tilstoppe indløsning . I tilfælde af et realkreditlån genereres to rentekategorier. Denne interesse er begrænset og midlertidig.

Anbefalede: