Indholdsfortegnelse:

Hvilke rettigheder har den ubetalte sælger over for varerne?
Hvilke rettigheder har den ubetalte sælger over for varerne?

Video: Hvilke rettigheder har den ubetalte sælger over for varerne?

Video: Hvilke rettigheder har den ubetalte sælger over for varerne?
Video: Efter at have lært denne hemmelighed om penge, vil du aldrig blive fattig og tigger igen. Tænk og b 2024, Kan
Anonim

Det er en ret til at stoppe gods under transport efter ulønnet sælger har mistet besiddelsen af gods . Denne ret gør det muligt sælger at genvinde besiddelsen. En sådan ret er tilgængelig for ulønnet sælger når køberen bliver insolvent, og når den gods er i transit.

Så hvad er rettighederne for ubetalte sælger forklare i detaljer?

Ubetalte sælgers rettigheder Mod køber. Når køberen af varer ikke betaler sit kontingent til den sælger , det sælger bliver en ulønnet sælger . Sådan rettigheder er sælger retsmidler mod købers misligholdelse. Sådan rettigheder af ulønnet sælger er supplerende til rettigheder mod de varer, han solgte.

På samme måde, hvad mener du med ubetalt sælger? Sale of Goods Act, 1930 (herefter benævnt "loven") definerer en ulønnet sælger som en sælger der ikke er betalt den fulde pris for de solgte varer, eller som har modtaget en veksel eller andet omsætningspapir som betinget betaling, og den betingelse, hvorpå den er modtaget, ikke har

Simpelthen, hvad er rettighederne og pligterne for den ubetalte sælger?

En ulønnet sælgers pligter

  • Pligt til at informere køber i tilfælde af vanære på check eller andet omsætningspapir.
  • Pligt til at tilbagelevere varen efter betaling er sket efter udnyttelse af retten til standsning i forsendelsen.
  • Pligt til at give meddelelse til den fragtfører eller kautionist, der er i besiddelse af godset, eller til dennes hovedforpligtede om standsning under transporten.

Hvilke rettigheder har en køber?

Salgskontrakt – Købers rettigheder 1. Han har ret til at få levering af varerne i henhold til kontrakten. 2. Hvis sælger ikke i henhold til kontrakten sender den rigtige mængde varer til køber , det køber kan afvise varerne.

Anbefalede: