Er Malat en organisk syre?
Er Malat en organisk syre?

Video: Er Malat en organisk syre?

Video: Er Malat en organisk syre?
Video: Как правильно красить волосы самой себе! Секреты окрашивания волос! Правила окрашивания волос! 2024, Kan
Anonim

Rollerne af Organiske syrer i C4 Fotosyntese. Organiske syrer er involveret i adskillige metaboliske veje i alle planter. Malat blev anerkendt som major organisk syre overført i NADP-æble enzym-type C4 arter, mens Asp udfylder denne rolle i NAD-æble enzym-type og phosphoenolpyruvat carboxykinase-type planter

Derfor, hvor opbevares organiske syrer i en plantecelle?

Det organisk syre er gemt inde i vakuoler til næste dag. I dagslys, CAM planter åbner ikke deres stomata, men de kan stadig fotosyntetisere.

Man kan også spørge, hvilken rolle spiller syre i fotosyntesen? Fire- og 3-C økologisk syrer er substrater og produkter af C4 syre overførselscyklus, der forbinder CO2 optagelse med CO2 fiksering til kulhydrater. I de fleste C4 planter, foregår disse reaktioner over to celletyper og fungere at koncentrere CO2 i indre celler i en C4 blad.

Hvad er malatplante i denne henseende?

Abstrakt. Malat er en central metabolit af plante celle med vigtige roller i plante fysiologi og stofskifte. Her opsummerer vi de seneste fremskridt i vores forståelse af malat homeostase i centralt stofskifte, vagtcellefunktion og rodeksudering.

Hvad er c4-syre?

Oxaloacetat (OAA), malat og aspartat (Asp) er substrater for C4 syre cyklus, der understøtter CO2-koncentreringsmekanismen C4 fotosyntese. I denne cyklus er OAA det umiddelbare, kortvarige produkt af det indledende CO2-fikseringstrin i C4 bladmesofylceller.

Anbefalede: