Hvordan dekanterer du vin uden en karaffel?
Hvordan dekanterer du vin uden en karaffel?
Anonim

Hæld din vin i en blender og blend den unge Chianti i ca. 20-30 sekunder. Du kan også bruge en håndblender og et målebæger til at hælde på vin ind i. Tillykke, nu ved du hvordan dekanter vin uden karaffel . Du kan drikke og servere din vin på sit største potentiale.

Heri, er det nødvendigt at dekantere vin?

Langsomt og forsigtigt dekantering det vin sikrer at bundfaldet bliver i flasken og du får en flot klar vin i karaffen, og efterfølgende i dit glas. En anden og mere hverdagsagtig grund til dekantere er at lufte vin . Mange unge vine kan være stram eller lukket på næse eller gane.

Ligeledes, hvad kan du bruge som karaffel? Alternativer til en vinkaraffel

  • vinglas – vi var 5 tilbage, og det betød, at vi skulle hælde vinen i 5 smukke Riedel- eller Zalto-glas. Dem havde han selvfølgelig heller ikke (galskab).
  • en ren pande.
  • Vase – igen en god ren vasedåse fungerer faktisk som en ret god erstatningskaraffel.
  • En kande.
  • Blender.

Spørgsmålet er også, hvordan dekanterer du en vinkaraffel?

Hold et lys under flaskehalsen; et stearinlys eller en lommelygte fungerer godt. Hæld vin ind i karaffel langsomt og støt, uden at stoppe; når du kommer til den nederste halvdel af flasken, hæld endnu langsommere. Stop så snart du ser sedimentet nå flaskehalsen.

Har karafler brug for propper?

Vin Karaffel . En vins hovedfunktion karaffel er at opbevare og servere vin, de tillader vin at ånde. Karafler lejlighedsvis har propper for at 'forsegle' indholdet, indtil det er klart, og for også at hjælpe med at reducere hastigheden, hvormed vine forringes efter at have været udsat for luft.

Anbefalede: