Hvorfor har polypropylen et højt smeltepunkt?
Hvorfor har polypropylen et højt smeltepunkt?

Video: Hvorfor har polypropylen et højt smeltepunkt?

Video: Hvorfor har polypropylen et højt smeltepunkt?
Video: Смотрите 16–17–18 серии юмористического телесериала для подростков (10+) - "Хочу в Париж". 2024, Kan
Anonim

Polypropylener er lette i vægt. De have et højt modstand mod revnedannelse, syrer, organiske opløsningsmidler og elektrolytter. De også har højt smeltepunkt og gode dielektriske egenskaber og er ikke-giftige. Polypropylen er stivere og modstandsdygtig over for kemikalier og organiske opløsningsmidler sammenlignet med polyethylen.

Har polyethylen også et højt smeltepunkt?

Til almindelige kommercielle kvaliteter af mellem- og høj -massefylde polyethylen det smeltepunktet er typisk i området 120 til 180 °C (248 til 356 °F). Det smeltepunkt for gennemsnitlig, kommerciel, lav tæthed polyethylen er typisk 105 til 115 °C (221 til 239 °F). Disse temperaturer varierer meget med typen polyethylen.

Udover ovenstående, hvad er den maksimale driftstemperatur for polypropylen? Det maksimum anbefalede Driftstemperatur til polypropylen er 180°F (82,2°C). Ud over dette temperatur , kan materialets ydeevneværdier blive kompromitteret.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er smeltepunktet for polypropylen?

320°F (160°C)

Hvad sker der, når polypropylen opvarmes?

Termoplastiske materialer bliver flydende ved deres smeltepunkt (ca. 130 grader Celsius i tilfælde af polypropylen ). En vigtig nyttig egenskab ved termoplast er, at de kan være det opvarmet til deres smeltepunkt, afkølet og genopvarmet igen uden væsentlig nedbrydning.

Anbefalede: