Hvad tæller som en instrumenttilgang?
Hvad tæller som en instrumenttilgang?

Video: Hvad tæller som en instrumenttilgang?

Video: Hvad tæller som en instrumenttilgang?
Video: Простой способ очистить инструмент от старого раствора. 2024, April
Anonim

Inden for luftfart er en instrumenttilgang eller instrumenttilgang procedure (IAP) er en række forudbestemte manøvrer til ordnet overførsel af et fly under instrument flyveforhold fra begyndelsen af initialen nærme sig til en landing eller til et punkt, hvorfra en landing kan foretages visuelt.

Hvornår kan du så tælle en instrumenttilgang?

Når du flyver under faktiske forhold, du skal være i IMC hvornår du starte nærme sig og forblive i IMC indtil finalen Nærme sig Fix til nærme sig til tælle . hvis du bryde ud i det klare på ethvert tidspunkt efter FAF, men før DH eller MDH tilgang tæller.

Derudover, hvad er faktisk instrumenttid? Hvis du loggede faktisk instrumenttid , det betyder, at du er i skyerne. Du kan aldrig logge simuleret instrument tid som en enkelt pilot (undtagen i en simulator). FAA kræver en sikkerhedspilot, hvis du flyver for alvor. Du kan logge faktiske ” instrument tid som en enkelt pilot.

På samme måde kan man spørge, hvad er de forskellige typer instrumenttilgange?

Der er tre kategorier af instrumenttilgang procedurer: præcision nærme sig (PA), nærme sig med vertikal føring (APV) og ikke-præcision nærme sig (NPA).

Betragtes en visuel tilgang som en instrumenttilgang?

EN visuel tilgang er en ATC-autorisation for et fly på en IFR flyveplan for at fortsætte visuelt og fri for skyer til lufthavnen for påtænkt landing. EN visuel tilgang er ikke en standard instrumenttilgang procedure og har ingen savnet nærme sig segment. ATC skal opretholde adskillelse fra andre IFR fly.

Anbefalede: