Kan du tilslutte et solpanel direkte til en inverter?
Kan du tilslutte et solpanel direkte til en inverter?

Video: Kan du tilslutte et solpanel direkte til en inverter?

Video: Kan du tilslutte et solpanel direkte til en inverter?
Video: Installera En Växelriktare/Inverter I Husbilen Med Ren Sinusvåg. 2024, Kan
Anonim

Direkte . Du kan forbinde din solpaneler direkte til en DC-belastning (kræver måske en spændingsregulator, afhængigt af din belastning). Eller, du kan tilslutte paneler til en ikke-net-bundet DC-til-AC inverter , og drive en AC-belastning direkte . I disse tilfælde, du har brug for en belastning, der er "ok" med en intermitterende strømkilde.

I forhold til dette, hvordan fungerer en inverter med solpaneler?

EN solar inverter konverterer DC (Direct Current) output af en PV solpanel ind i en forsyningsfrekvens AC (vekselstrøm), der kan føres ind i et kommercielt elektrisk net (eller) brugt af en lokal, offline elektrisk n/w. I dette foreslåede system er solenergi energi lagres i batteriet fra PV celler.

Hvad er også forskellen mellem solinverter og normal inverter? Det normal inverter tager DC-strømmen fra batterier og konverterer den derefter til AC-strøm, der bruges af apparater. Det inverter batteriet oplades fra udgangen af solenergi paneler, når det er under tilstrækkeligt sollys. I en solcelle-inverter , solcelleanlægget solenergi panel producerer variabel jævnstrøm (DC).

Ved også, har jeg brug for en inverter til mit solpanel?

Har jeg brug for at installere en inverter hvis jeg bare vil have at oplade min båd eller autocamper batteri med en solpanel ? Nej, du kræver kun en inverter hvis du vil have at konvertere DC batteri strøm til AC husstand strøm for at køre enheder som tv'er, værktøjsopladere og mikrobølger.

Hvor længe holder en solcelleinverter?

Typisk har nettilsluttede invertere en levetid, der strækker sig fra 10 til 20 år . Du skal forvente, at de fleste enheder af god kvalitet holder mindst 10 år. Solar invertere har garantier lige fra 5 til 12 år med et stigende antal producenter, der tilbyder betaling for servicegarantiforlængelse.

Anbefalede: