Hvor blomstrer oliefeltet i Texas?
Hvor blomstrer oliefeltet i Texas?

Video: Hvor blomstrer oliefeltet i Texas?

Video: Hvor blomstrer oliefeltet i Texas?
Video: Hvor Roserne Blomstrer 2024, Kan
Anonim

Permbassin

På denne måde, hvor er de fleste af oliefelterne i Texas?

De to vigtigste olie kilder i Texas er Eagle Ford Shale og Permian Basin. Toppen olie byer i Texas omfatte store navne, såsom Houston og Dallas, samt det undervurderede Midland, Texas.

Desuden, hvor er West Texas oliefelter? The Permian Basin er et stort sedimentært bassin i den sydvestlige del af USA. Bassinet indeholder Midtkontinentet Oliefelt provins. Dette sedimentære bassin er placeret i det vestlige Texas og det sydøstlige New Mexico.

Ved du også, boomer oliefeltet?

Olie har altid været en boom -og-buste industri . I 2014 forlod et katastrofalt priskrak f.eks industri opspoling. Men allerede dengang flød milliarder i nye investeringer ind i amerikansk skifer. I dag er faldende global efterspørgsel efter olie driver prisen ned igen.

Kommer oliefeltet til at styrte ned i 2019?

Oliepriserne vil fortsat være under pres 2019 , men det vil de ikke falde sammen , som det var tilfældet tilbage i 2016. Verdens store leverandører, Rusland, Saudi-Arabien og Kina vil fortsætte med at pumpe mere olie ud på markedet, da en opbremsning i den globale økonomi vil mindske efterspørgslen.

Anbefalede: