Hvad er produktplacering, giv et eksempel?
Hvad er produktplacering, giv et eksempel?

Video: Hvad er produktplacering, giv et eksempel?

Video: Hvad er produktplacering, giv et eksempel?
Video: Why Britain Sucks At Product Placement 2024, Kan
Anonim

Produktplacering er en form for annoncering, hvor en virksomhed betaler for at have sin produkt vises fremtrædende i et kunstværk. Klassisk eksempler af produktplaceringer fra film omfatter E. T. og Reese's Pieces, samt James Bond-filmfranchisen.

Hvad er produktplacering, og hvordan fungerer det?

Produktplacering er en form for annoncering i hvilken mærkevarer og -tjenester er med i en videoproduktion, der er rettet mod et stort publikum. I bytte for produktplacering rettighedsvirksomheder kan betale et produktionsselskab eller studie i kontanter, varer eller tjenesteydelser.

For det andet, hvad er produktplaceringsfilm? Produktplacering er medtagelsen af en mærkevare produkt i medierne, normalt uden eksplicit henvisning til produkt . Oftest mærkevare Produkter er med i film , tv-shows og videospil. Produktplacering kan være meget mere omkostningseffektiv end andre former for markedsføring.

Ligeledes, hvilket af følgende er et eksempel på produktplacering?

Nogle eksempler på produktplacering i film er som følger – I hitfilmen Transformers er alle brugte biler GM-biler. I "Man of Steel" flyder Superman gennem en IHop og 7Eleven. I Skyfall promoverer James Bond jævnligt Aston Martin.

Hvad er betalt produktplacering?

Betalte produktplaceringer kan beskrives som stykker indhold, der er skabt til en tredjepart i bytte for kompensation, og/eller hvor denne tredjeparts brand, budskab eller produkt er integreret direkte i indholdet.

Anbefalede: