Hvad er en pladelinje i konstruktion?
Hvad er en pladelinje i konstruktion?

Video: Hvad er en pladelinje i konstruktion?

Video: Hvad er en pladelinje i konstruktion?
Video: Introduction to Plate Tectonics 2024, April
Anonim

Plade linje definition: Den øverste vandrette linje af en bygningsvæg, som taget hviler på.

I betragtning af dette, hvad er en plade i konstruktion?

En karm plade eller sål plade i konstruktion og arkitektur er det nederste vandrette element af en væg eller bygning, hvortil lodrette elementer er fastgjort. Ordet plade er typisk udeladt i Amerika, og tømrere taler blot om "tærsklen". Andre navne er malet plade , jordtærskel, jordsel og midnatskarm.

hvad er pladehøjde i byggeriet? Bygning pladehøjde ” betyder den lodrette afstand målt fra gennemsnitsniveauet af det højeste og laveste punkt af den del af partiet, der er dækket af bygningen, til plade linje af ydervæggene, som er det vandrette plan, hvor ydervæggene møder tagspærene eller spærene.

Med hensyn til dette, hvad er formålet med en vægplade?

Det Vægplade . Faktisk vægplade er ikke en plade men et rektangulært tømmer. Det formål af vægplade er at optage træbjælkerne i en ramme, for at sikre en ensartet lejehøjde og bedre at fordele lejekraften over lejet. Det vægplade er hovedsagelig nødvendigt i murværksbyggeri.

Hvad er en sålplade i indramning?

Det bund eller sål plade , også kaldet blot sål plade , er den vandrette stråle ved bund af en indrammet væg. Det nederste tallerken er en støttebjælke, der sætter sig på undergulvet, sømmet ned i gulvstrøerne. Stiftet eller stolperne på en indrammet væggen sømmes først til bund eller sål plade.

Anbefalede: