Er University of California ansatte statsansatte?
Er University of California ansatte statsansatte?

Video: Er University of California ansatte statsansatte?

Video: Er University of California ansatte statsansatte?
Video: Москва. Non-degree programs at University of California Extensions 2024, Kan
Anonim

Er jeg betragtet som en statsansat ? Nej. Selvom det er en stat - finansieret organisation, UC er ikke en regering bureau.

Er universitetsarbejdere på denne måde statsansatte?

Langt størstedelen af offentligheden universiteter i USA ejes og drives af den enkelte stat regeringer, ikke den amerikanske føderale regering. Det er ikke klart, at offentligheden universitet /kollegium medarbejdere overvejes officielt statsansatte af de respektive stater.

Ligeledes, hvor mange ansatte har University of California? I dag er UC Systemet omfatter mere end 280.000 studerende og mere end 227.000 fakulteter og medarbejdere, med 2,0 millioner alumner, der bor og arbejder rundt om i verden.

Hvad er en statsansat heri?

Statsansat betyder en person, der er ansat af et bureau i en gren af statsregering . Statsansat betyder en person, der er ansat som en medarbejder under denne pris, og hvis ansættelse er kontinuerlig med ansættelse i en Stat instrumentalitet.

Hvor meget tjener ansatte i Californien?

Staten af Californien ( CA ) betaler sin medarbejdere et gennemsnit på $73.992 om året. Lønninger hos State of Californien ( CA ) spænder fra et gennemsnit på $47.160 til $120.783 om året.

Anbefalede: