Er sekretær og receptionist det samme?
Er sekretær og receptionist det samme?

Video: Er sekretær og receptionist det samme?

Video: Er sekretær og receptionist det samme?
Video: Generel videoansøgning til job som receptionist/sekretær 2024, Kan
Anonim

Arbejdsopgaver

I verden af receptionist , de vigtigste opgaver omfatter at besvare telefonen og hilse på folk, der går ind på kontoret. For sekretærer er deres dag fyldt med kontormæssige, administrative og organisatoriske opgaver, der inkluderer at lave aftaler, skrive dokumenter, arkivere og besvare telefonen.

Også spurgt, er en receptionist og sekretær det samme?

Forskelle i jobansvar Del af en receptionistens ansvar er at hilse på virksomhedens besøgende; -en sekretær er normalt ikke ansvarlig for at hilse på besøgende. Det sekretær arbejder specifikt for en eller flere ledere. Det receptionist repræsenterer hele virksomheden og arbejder ikke specifikt under nogen.

Udover ovenstående, hvad er forskellen mellem en receptionist og en receptionist? EN forreste kontor executive er en person, der arbejder i en virksomhedens forreste kontor , overvåge en række opgaver eller lede personale. EN receptionist er en person, der er ansat til at besvare telefon, tage sig af gæster, klienter osv. Teknisk set er der ingen egentlige forskel mellem de to, bortset fra navnet.

Spørgsmålet er også, er en receptionist og administrativ assistent det samme?

Administrative assistenter og receptionister er ens med hensyn til de ydre facetter af jobbet. For eksempel besvarer de både telefonopkald, modtager beskeder og viderestiller opkald, når det er nødvendigt. De håndterer også både fax og post. Administrative assistenter faktisk udføre mere komplekse opgaver end receptionister.

Hvad hedder en sekretær nu?

Det er rigtigt, at " sekretær ” er nu mest betragtet som en gammeldags titel og er stort set blevet erstattet af "administrativ assistent" eller "executive assistent." Og det kan læses som i det mindste lidt præget af sexisme for mange mennesker nu - lidt som at kalde en stewardesse for stewardesse.

Anbefalede: