Hvad er meningen med busdepot?
Hvad er meningen med busdepot?

Video: Hvad er meningen med busdepot?

Video: Hvad er meningen med busdepot?
Video: Latur MSRTC Bus Depot : MSRTC ST Buses : Latur , Maharashtra , India 2024, Kan
Anonim

Navneord. 1. busdepot - en terminal, der betjener bus passagerer. bus station, bus terminal, busstation. depot , terminal, endestation - station, hvor transportkøretøjer læser eller losser passagerer eller gods.

Derfor, hvad er depot en forkortelse for?

Dit kontor har muligvis en depot på bagsiden, hvor forsyninger opbevares. Depot kom på engelsk fra det franske ord dépôt, hvilket betyder "et depositum, et depositum." EN depot kan være et sted som et lager, hvor varer midlertidigt deponeres, men vi bruger det også til en tog- eller busstation.

Ved også, hvad betyder Home Depot? hjem - depot . Navneord. (flertal Hjem Depoter) Et sted, hvor en shopper kan finde alt relateret til et bestemt felt.

Simpelthen så, hvad er brugen af busstation?

EN busstoppested er en struktur, hvor busser stopper at hente og afsætte passagerer. EN busstoppested er større end en busstoppested , som normalt er et sted i vejkanten hvor busser stopper . Nogle busstationer er terminalstationer , hvilket betyder at station er slutningen af ruten.

Er Depot en forkortelse for depository?

Som navneord forskellen mellem depot og Depot er det depot er et lager, især en lager mens Depot er et sted, hvor noget er deponeret, som til opbevaring, opbevaring eller bevaring; et depot.

Anbefalede: