Hvad står Ulster Unionist Party for?
Hvad står Ulster Unionist Party for?

Video: Hvad står Ulster Unionist Party for?

Video: Hvad står Ulster Unionist Party for?
Video: Ulster Unionist Party | UUP | UK, Parliament Election 2019 | The Political Parties | Europe Elects 2024, Kan
Anonim

Organisationstype: Politisk parti

På samme måde kan man spørge, hvad DUP egentlig ønsker?

Partiet er blevet beskrevet som højreorienteret og socialkonservativt, idet det er anti-abort og imod ægteskab af samme køn. DUP ser sig selv som at forsvare britiskhed og Ulsterprotestantisk kultur mod irsk nationalisme.

Derudover, hvad er et fagforeningsparti? Det liberale Unionistpartiet var en britisk politisk parti der blev dannet i 1886 af en fraktion, der brød ud af det liberale Parti . Anført af Lord Hartington (senere hertugen af Devonshire) og Joseph Chamberlain, den parti dannede en politisk alliance med de konservative Parti i opposition til det irske hjemmestyre.

Derfor, hvad er forskellen mellem en fagforeningsmand og en loyalist?

Begrebet ' loyalist ' bruges nu normalt til at beskrive arbejderklassen fagforeningsfolk som er villige til at bruge eller stiltiende støtte paramilitær vold for at forsvare Union med Storbritannien. Loyalister beskrives også som loyale primært over for det protestantiske britiske monarki snarere end til den britiske regering og institutioner.

Hvem er unionister og loyalister i Irland?

Fagforeningsfolk / loyalister , som for det meste var protestanter, ønskede nordlige Irland at forblive i Det Forenede Kongerige. Irsk nationalister/republikanere, som for det meste var katolikker, ønskede nordlige Irland at forlade Storbritannien og slutte sig til et forenet Irland.

Anbefalede: