Skal jorden være tør for at støbe beton?
Skal jorden være tør for at støbe beton?

Video: Skal jorden være tør for at støbe beton?

Video: Skal jorden være tør for at støbe beton?
Video: Gemma's Day Out On Steamboat Persistance 2024, Kan
Anonim

Som nævnt før, beton gør ikke tør ud for at hærde, det hærder gennem en kemisk reaktion, der behov vand for at lette reaktionen. Hvis jord er tør , det jord vil absorbere fugt fra beton og det vil ikke helbrede ordentligt. Det jord skal være meget fugtig og komprimeret lige så godt som dig kan styre.

På samme måde, hvordan tørrer du jorden for at hælde beton?

Dette kan gøres med - en skovl og - en våd-vakuum. Tør det jordet ud endnu mere ved at smide en tomme sand på jord . Dette vil ikke kun absorbere vandet, men det vil gøre det til en ideel overflade til hæld beton på som sandet holder op meget bedre i koldere vejr.

Ved også, er det OK at hælde beton efter regn? Re: Hældning af beton efter regn Våd er bøde . "Stående vand" er ikke.

På samme måde kan du hælde beton på mudret jord?

Det også kan udvaske fugt fra beton sig selv, hvilket resulterer i ujævn hærdning og en skør base. Med korrekt forberedelse er det dog muligt hælde en plade på ler jord uden at støde på disse problemer. Ryd og niveller området hvor du planlægger at hælde det beton plade.

Hvordan forbereder du jord til beton?

Skrab bare spadestik og muldjord af og tilsæt grusfyld, hvis det er nødvendigt. Hvis du har ler eller ler jord , bør du fjerne nok til at tillade en 6- til 8-in. lag komprimeret grus under det nye beton . Hvis du skal fjerne mere end et par centimeter snavs, kan du overveje at leje en minilæsser eller leje en gravemaskine.

Anbefalede: