Hvem er den nye ejer af Whataburger?
Hvem er den nye ejer af Whataburger?

Video: Hvem er den nye ejer af Whataburger?

Video: Hvem er den nye ejer af Whataburger?
Video: Reaction after Whataburger sold to Chicago-based investment banking company 2024, Kan
Anonim

BDT Capital Partners

Heri, hvem købte Whataburger ud?

Et investeringsselskab med base i Chicago med navnet BDT Capital Partners meddelte i sidste uge, at det ville erhverve en majoritetsandel i Whataburger , den familieejede, 24-timers, orange-og-hvid-tema regionale fastfood-kæde grundlagt og fejret i Texas.

På samme måde er Whataburger en franchise? Whataburger fungerer franchise i Texas, Arizona, New Mexico, Oklahoma, Louisiana, Arkansas, Mississippi, Alabama, Florida og Georgia. Den oprindelige Whataburger Restauranten ligger i Corpus Christi, Texas, hvor den oprindeligt havde hovedkvarter, men har siden flyttet til San Antonio, Texas.

Også for at vide, solgte Whataburger virksomheden?

(CNN) Den familieejede Texas-kæde Whataburger har solgt dets majoritetsejerskab til en Chicago-investering firma i et forsøg på at udvide. Ledelsen vil skifte, selvom Atkinson og bestyrelsesformand Tom Dobson, søn af Whataburger grundlægger Harmon Dobson, vil fortsætte med tjene i restaurantkædens bestyrelse.

Hvem solgte Whataburger også?

Whataburger sælger majoritetsinteresser til BDT Capital Partners. Dobson-familien, der grundlagde virksomheden, vil have en minoritetsejerposition. Whataburger forbliver med hovedkvarter i San Antonio , selvom det er en omlægning af intern ledelse.

Anbefalede: