Hvorfor er det så dyrt at bo i Toronto?
Hvorfor er det så dyrt at bo i Toronto?

Video: Hvorfor er det så dyrt at bo i Toronto?

Video: Hvorfor er det så dyrt at bo i Toronto?
Video: Никогда не делайте это с постельным бельем, иначе быть беде. Народные приметы про постельное белье 2024, Kan
Anonim

Der er en masse meget dyr fast ejendom i Toronto fordi folk har råd til at købe det. PropertyLocation – Lejen bliver mere dyrt i Toronto så er det i mindre byer som London, Ontario, simpelthen på grund af den førsteklasses beliggenhed og alt, hvad byen har at tilbyde.

På denne måde, hvilken løn har du brug for at leve i Toronto?

Baseret på de gennemsnitlige omkostninger til bolig, transport, dagligvarer, internetregninger og mere fandt LowestRates.ca ud af, at en enkelt torontoianer har brug for et minimum løn på $49.545 før skat (eller $38.572.68 efter skat) for at overleve i byen.

Ligeledes, hvad betragtes som middelklasse i Canada? Rapporten definerer middelklasse som 75 til 200 procent af medianen indkomst i hver nation. Til Canada , det betyder, at en person, der bor alene, ville have en indkomst på omkring $29.432 til $78.485, står der.

Er det på denne måde dyrere at bo i Canada?

Mens den gennemsnitlige pris for en to-værelses lejlighed i Canada er ca. CAN$990 pr. måned, Ontario har en tendens til at skæve højere. Ligemeget hvordan dyrt det Canadisk by, de er alle gunstige sammenlignet med mange andre rundt om i verden, når det kommer til kvaliteten af liv , som denne undersøgelse afslører.

Hvad er den gennemsnitlige løn i Toronto?

Om Toronto lønninger Det gennemsnitsløn i Toronto , Ontario er C$59, 137. De mest populære erhverv i Toronto er Executive Assistant, Software Developer og Project Manager, (Uspecificeret type/generel), som betale mellem C$55.803 ogC$74.915 om året.

Anbefalede: