Hvorfor var det tyske folk ikke parat til at acceptere Versailles-traktatens skrappe vilkår?
Hvorfor var det tyske folk ikke parat til at acceptere Versailles-traktatens skrappe vilkår?

Video: Hvorfor var det tyske folk ikke parat til at acceptere Versailles-traktatens skrappe vilkår?

Video: Hvorfor var det tyske folk ikke parat til at acceptere Versailles-traktatens skrappe vilkår?
Video: Fredsoppgjøret etter 1. verdenskrig 2024, Kan
Anonim

Hvorfor var det tyske folk ikke parat til at acceptere det barske placere betingelserne i Versailles-traktaten ? Det tysk trykke gjorde ikke præcist rapportere krigens forløb. Clemenceau ville have Tyskland at blive straffet for at betale for krigen, og være ude af stand til i fremtiden at føre krig med Frankrig og resten af Europa.

På samme måde spørges der, hvad der ville være sket, hvis Tyskland ikke underskrev Versailles-traktaten?

Teoretisk set tyskerne kunne have afviste Traktat , men så de havde at frygte totalt sammenbrud på grund af hjemlige opstande forårsaget af den alvorlige mangel på næsten alt. Den militære situation ville forværres også, med den fortsatte strøm af amerikanske varer og personale, der flytter balancen ved fronten.

For det andet, hvorfor var der protester mod Versailles-traktaten? Betingelserne for Versailles-traktaten mødt med barsk protest i Tyskland, fra både regeringen og befolkningen. Alle parter afviste summarisk de territoriale overførsler i vest og øst, samt erstatningsbetalingerne, som var betragtes som for høj.

Ved også, hvordan tyskerne reagerede på Versailles-traktaten?

Til sidst afviste kongressen Versailles-traktaten og Folkeforbundet. Hvordan reagerede Tyskland på traktaten ? Reaktioner på Traktat i Tyskland var meget negativ. Der var også de ydmygende vilkår, som gjorde Tyskland acceptere skylden for krigen, begrænse deres væbnede styrker og betale erstatning.

Hvordan var Georges Clemenceaus og Woodrows mål forskellige?

Wilson ønskede at skabe Folkeforbundet. Clemenceau ønskede, at Tyskland skulle betale - i guld, i jord og ressourcer og i reduceret militær styrke.

Anbefalede: