Hvad var de barske vilkår i Versailles-traktaten?
Hvad var de barske vilkår i Versailles-traktaten?

Video: Hvad var de barske vilkår i Versailles-traktaten?

Video: Hvad var de barske vilkår i Versailles-traktaten?
Video: Versailles traktaten 2024, Kan
Anonim

2. Indledning: ? Det Versailles-traktaten var også barske for den tyske befolkning. Det Traktatens vilkår såsom krigsskylden, erstatningerne og de koloniale tab svækkede Tyskland økonomisk, militært og territorialt.

Hvad var vilkårene i Versailles-traktaten?

Det vigtigste vilkår af Versailles-traktaten var : (1) Overgivelse af alle tyske kolonier som Folkeforbundets mandater. (2) Tilbagesendelse af Alsace-Lorraine til Frankrig. (3) Cession af Eupen-Malmedy til Belgien, Memel til Litauen, Hultschin-distriktet til Tjekkoslovakiet.

hvor hård var Versailles-traktaten? tyskerne hadede Versailles-traktaten på grund af den barske vilkår, der blev pålagt hende, især erstatningerne, militæret og territoriale tab. For det første ærgrede tyskerne sig over erstatningsudbetalingerne. De blev tvunget til at betale £6,6 milliarder som kompensation til de sejrrige nationer.

Ved også, hvorfor var betingelserne i Versailles-traktaten så hårde?

Men for at gøre en lang historie kort, The vilkårene i Versailles-traktaten var så hårde på Tyskland, fordi den franske og den preussisk/tyske regering havde styrket hinanden i krigsskadeerstatningskrav siden 1807, gennem 1815, 1871 og til sidst 1919. Tysk søgte en våbenhvile i 1918.

Hvad var de 4 betingelser i Versailles-traktaten?

De vigtigste vilkår for Versailles-traktaten var : (1) overgivelse af alle tyske kolonier som Folkeforbundets mandater; (2) tilbagevenden af Alsace-Lorraine til Frankrig; (3) afståelse af Eupen-Malmedy til Belgien, Memel til Litauen, Hultschin-distriktet til Tjekkoslovakiet, ( 4 ) Poznania, dele af Østpreussen og Øvre Schlesien

Anbefalede: