Hvilken temperatur svejser du polyethylen?
Hvilken temperatur svejser du polyethylen?

Video: Hvilken temperatur svejser du polyethylen?

Video: Hvilken temperatur svejser du polyethylen?
Video: Солнечные панели отличие рабочих температур HEVEL HV135 с POLY и MONO ошибки монтажа. пелинг 2024, Kan
Anonim

Bortset fra at sikre, at dine tætheder er kompatible, er polyethylen en ret nem plastik at svejse. For at svejse LDPE skal du have temperaturen på ca 518°F / 270°C , regulatoren indstillet på ca. 5-1/4 til 5-1/2 og rheostaten på 5. Som PP er HDPE svejsbar ved 572°F / 300°C.

Ved også, hvilken temperatur polypropylen svejser ved?

572°F

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad der vil holde sig til polyethylen? Loctite All-Plastic Super Lim inkluderer en tube med bindemiddel og en flaske overfladeaktivator. Det binder med hård og blød plast. Limen fungerer godt med polyethylen og polypropylen overflader.

Kan polypropylen i denne forbindelse svejses til polyethylen?

Polypropylen (PP) og Polyethylen ( PE ) vilje ikke svejsning . Hvis du prøver at svejsning de to materialer, plastkvaliteten med en lavere smeltetemperatur og højere viskositet vilje smelter og flyder hen over overfladen af det andet materiale. Når materialerne er afkølet, der vilje være noget overfladebinding det vilje forekomme.

Hvor varm bliver en plastsvejser?

Hver type plast smelter ved en anden temperatur, så indstil din svejsning det er vigtigt at skyde rigtigt op. Den temperatur du har brug for vilje være et sted mellem 200 og 300 °C (392 og 572 °F). Alt ud over dette område brænder enten plast eller ikke smelter det nok.

Anbefalede: