Hvem købte USAmeriBank?
Hvem købte USAmeriBank?

Video: Hvem købte USAmeriBank?

Video: Hvem købte USAmeriBank?
Video: CSBSVNNQ Американские новости #449 Выпуск от 21.04.2021 2024, Marts
Anonim

Klarvandsbaseret USAmeriBank købt af New Jersey bank i en aftale på 816 millioner dollars. CLEARWATER - USAmeriBancorp, Inc., baseret i Clearwater, bliver erhvervet af New Jersey's Valley National Bancorp i en aftale på $816 millioner, blev det annonceret i dag.

Med dette i øjesyn, hvem købte Valley National Bank?

Valley National Bank af Arizona var en bank baseret i Phoenix, Arizona, grundlagt i 1900 og erhvervet ved Bank En i 1992. Den bank var en af Arizonas førende finansielle institutioner i det 20. århundrede og den sidste store uafhængige bank i Arizona på tidspunktet for overtagelsen.

På samme måde, hvem ejer Valley National? Valley National Bancorp

Heri, hvem ejer Valleybank?

Med virkning fra 1. januar 2018 er USAB's helt- ejet datterselskab, USAmeriBank, blev fusioneret ind i og under navnet Dal national Bank . Den 30. september 2017 havde USAB, hovedsageligt gennem USAmeriBank, cirka 4,5 milliarder dollars i aktiver, 3,6 milliarder dollars i nettolån, 3,6 milliarder dollars i indlån og et filialnetværk på 29 kontorer.

Er Valley National Bank god?

Valley National Bank er en af de mest betroede og respekterede banker i branchen. De tilbyder et omfattende udvalg af produkter og tjenester, herunder check og opsparing, kommercielle lån, business cash management, realkreditlån, investeringer, forsikring samt online og mobil bankvirksomhed teknologier.

Anbefalede: