Hvad er formlen til at beregne justeret grundlag?
Hvad er formlen til at beregne justeret grundlag?

Video: Hvad er formlen til at beregne justeret grundlag?

Video: Hvad er formlen til at beregne justeret grundlag?
Video: Automatisk kalenderskiftplanlægger i Excel 2024, Kan
Anonim

Det justeret grundlag er beregnet ved at tage den oprindelige omkostning, tilføje omkostningen til forbedringer og relaterede omkostninger og trække eventuelle fradrag for af- og nedskrivninger fra.

I denne henseende, hvad er justeret grundlag af hjem solgt?

Din justeret grundlag er generelt dine omkostninger ved at anskaffe din hjem plus omkostningerne ved eventuelle kapitalforbedringer, du har foretaget, minus tab af tab og andre fald. For mere information vedr basis og justeret grundlag , se publikation 523, Sælger din Hjem.

På samme måde, hvordan beregner man justeret grundlag for en 1031-udveksling? At sætte det ind ligning formular (se bort fra lukkeomkostninger): salgspris – justeret grundlag = kursgevinst; salgspris – lånesaldo = egenkapital. Som følge heraf er der kun to relevante tal til at bestemme kursgevinsten: salgspris og justeret grundlag . Køb af en dyrere erstatningsejendom.

Også at vide er, hvordan er grundlaget for ejendom beregnet?

Basis er det beløb, dit hjem (eller andet ejendom ) er skattemæssigt værd. Når du sælger din bolig, er din skattemæssige gevinst (fortjeneste) eller tab fast besluttet ved at trække den fra basis på salgsdatoen fra salgsprisen (plus salgsudgifter, f.eks. ejendomsprovisioner).

Hvordan beregnes partnerskabsjusteret grundlag?

Det partnerens grundlag er lig med A/B for aktivet, der blev indbetalt ved dannelsen. Det partnerens kapitalkonto er normalt lig med FMV for den indskudte post. Partner A bidrager med jord med en FMV på $ 45.000, en Justeret grundlag på $40.000 i bytte for en 50% interesse i en ny partnerskab.

Anbefalede: