Indholdsfortegnelse:

Er Torrance under lejekontrol?
Er Torrance under lejekontrol?

Video: Er Torrance under lejekontrol?

Video: Er Torrance under lejekontrol?
Video: ER drug seeker 2024, April
Anonim

Los Angeles, Santa Monica, Beverly Hills og West Hollywood har huslejekontrol , men Glendale, Burbank, Torrance , Pasadena, Downey og andre byer i nærheden har intet lignende. Bare fordi de er i en husleje kontrolleret by omfatter dem ikke inden for beskyttelsen af disse love.

Også at vide er, hvilke byer er under huslejekontrol i Californien?

I Californien er de byer, der har huslejekontrol, City of Los Angeles , Beverly Hills, West Hollywood, Santa Monica , Berkeley, Campbell, East Palo Alto, Fremont, Hayward, Los Gatos, Oakland, Palm Springs, San Francisco, San Jose og Thousand Oaks.

Man kan også spørge, hvordan ved jeg, om jeg bor i et huslejekontrolområde? En af mulighederne på menuen er et afsnit, der hedder Bolig. Efter at have klikket på den menuindstilling, er et af informationsfelterne Leje Stabiliseringsforordningen (RSO). Hvis din ejendom har "Ja" på den linje, så er din ejendom husleje kontrolleret.

Heri, hvilke områder i Los Angeles har huslejekontrol?

Byer med lejestabilisering

  • Byen Los Angeles, inklusive San Fernando Valley (information / klager): Gratis: (866) 557-7368.
  • Santa Monica: (310) 458-8751.
  • West Hollywood: (323) 848-6450.
  • Beverly Hills: (310) 285-1031.
  • Inglewood: (310) 412-5301.

Er der huslejekontrol i Hawthorne CA?

I byen Hawthorne huslejekontrol og stabilisering er ureguleret. Dette indebærer, at du kan og vil blive opkrævet det dobbelte af din leje inden for et varsel på 30-60 dage. Under fravær af huslejekontrol udlejere kan smide lejere, huslejere og ejere ud for urimelige krav.

Anbefalede: