Hvad betyder Q i statistik?
Hvad betyder Q i statistik?

Video: Hvad betyder Q i statistik?

Video: Hvad betyder Q i statistik?
Video: Statistik - begreber - Matematik FED 2024, Kan
Anonim

Efter konvention repræsenterer specifikke symboler en bestemt prøve Statistikker . For eksempel refererer x til en prøve betyde . s refererer til standardafvigelsen for en prøve. q henviser til andelen af prøveelementer, der gør ikke har en bestemt egenskab, så q = 1 - s.

Simpelthen, hvad er Q-statistikken?

Det Q - statistik er en test statistik output ved enten Box-Pierce-testen eller, i en modificeret version, som giver bedre egenskaber for små prøver, af Ljung-Box-testen. Det q statistik eller eleviseret rækkevidde statistik er en statistik bruges til multiple signifikanstest på tværs af en række måder: se Tukey-Kramer-metoden.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er Q-hypotesetestning? Q -værdi (statistik) I statistisk hypotese testning , specifikt flere hypotese testning , det q -værdi giver et middel til at kontrollere den positive falske opdagelsesrate (pFDR).

På samme måde kan man spørge, hvordan finder man q i statistik?

Således Q -værdi-ligningen er bogstaveligt talt de forventede falske positiver baseret på P-værdien, divideret med det samlede antal positive, der faktisk accepteres ved den samme P-værdi. Du kan bruge Q -værdi meget som en P-værdi. For eksempel kan du vælge at acceptere alle resultater med en Q -værdi på 0,25 eller mindre.

Hvad betyder P i statistik?

I Statistikker , det s -værdi er sandsynlighed for at opnå de observerede resultater af en test, forudsat at nulhypotesen er korrekt. Det er niveau af marginal betydning inden for en statistisk hypotesetest, der repræsenterer sandsynligheden for, at en given begivenhed indtræffer.

Anbefalede: