Skal jeg tilføje stabilisator før klor?
Skal jeg tilføje stabilisator før klor?

Video: Skal jeg tilføje stabilisator før klor?

Video: Skal jeg tilføje stabilisator før klor?
Video: Почём нынче тепло для народа? 2024, Kan
Anonim

Åbn din pool under normale procedurer, og lad filteret køre med dens normale mængde kemikalier. Når alle de andre kemikalier, som f.eks klor . pH og alkalinitet er afbalancerede, tilføje det klorstabilisator . Tilføje det stabilisator først efter at filteret er blevet tilbageskyllet for at sikre, at det cykles gennem et rent filter.

Desuden, hvor lang tid efter at jeg har tilføjet stabilisator, kan jeg tilføje klor?

Det anbefales at vente mindst 20 minutter til en time efter tilføjelse vandbalancerende kemikalier. Du bør vent 2-4 timer (eller en hel cyklus gennem filteret) med at svømme fra det øjeblik, du bruger calciumchlorid i din pool. Det er sikkert at svømme, når først du klor niveauer er omkring 5 ppm eller efter 24 timer.

For det andet, hvordan tilføjer jeg en stabilisator til min pool? Stabilisator (Solskærm for kloren) Rens derefter filteret tilsæt stabilisator ind i skimmerboksen lidt ad gangen (blokér ikke sugeledningen). Rengør ikke filteret i mindst 3 dage. Normal stabilisator tager et stykke tid at opløse. Hurtig opløsning Stabilisator vil opløses meget hurtigere.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad klorstabilisator gør?

Et af disse kemikalier er cyanursyre, også kendt som pool stabilisator . Dens eneste funktion er at stabilisere det klor i din pool, så desinfektionsmidlet holder længere, og derved holder dit vand rent længere.

Hvad forårsager lav stabilisator i pools?

Lav stabilisator i en pool er et almindeligt problem, som nemt kan løses. Når en pool udsættes for sollys, klor nedbrydes og desinficerer ikke længere forårsager desinfektionsmidlet at være lav . Dette sker hurtigt, og på solrige dage kan klorniveauet gå ned til et uacceptabelt niveau i løbet af få timer.

Anbefalede: